Αποτελεσματική παρακολούθηση αποστολής αντικειμένου, με ένα κλικ!

Βρες εύκολα το πακέτο σου. Απλά γράψε τον αριθμό παρακολουθησης πιο κάτω
  • Στο Zipy μπορείς να αγοράσεις από το eBay, το ΑliΕxpress & το Amazon, στα Ελληνικά και σε ένα μέρος

  • Επιστροφή ‬τελών εισαγωγής και δασμών τελωνείου

  • Συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση αποστολής της παραγγελίας σου

Πως το Zipy κάνει τις αγορές από το εξωτερικό πιο απλές;

  • Τα μεγαλύτερα καταστήματα σε μια πλατφόρμα
  • Πλήρης επιστροφή χρημάτων αν δεν λάβεις την παραγγελιά σου
  • Τιμές σε Ευρώ και εξυπηρέτηση πελατών στα Ελληνικά
  • Εύκολη αγορά με όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες
Προσφορές στο email σου τώρα!Εγγράψου με το email σου πιο κάτω για να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές αγορών, επιλεγμένες από την ομάδα μας

Παρακολούθηση αποστολών από εταιρείες ταχυμεταφορών και ταχυδρομείο:

Παρακολούθηση παραγγελιών

Η υπηρεσία μας προσφέρει την παρακολούθηση των απεσταλμένων πακέτων. Το κύριο πλεονέκτημα του συστήματος παρακολούθησης αποστολών είναι ο διασταυρωμένος έλεγχος των υπηρεσιών παράδοσης ταυτόχρονα. Ως αποτέλεσμα, θα λάβεις μια περίληψη της πορείας της παραγγελίας σου με τη σειρά. Συχνά, οι πωλητές από την Κίνα, για παράδειγμα: από ΑliExpress, στέλνουν αντικείμενα από την China Post και τελικά φθάνουν στα Κυπριακά ταχυδρομεία, οπότε όταν ελέγχεις μέσω των Κυπριακών ταχυδρομείων, δεν μπορείς να γνωρίζεις την κατάσταση μέχρι το αντικείμενο φτάσει φυσικά στην Κύπρο. Στη σελίδα μας, θα βρεις ολοκληρωμένη παρακολούθηση της κατάστασης της αποστολής σου με απλό και γρήγορο τρόπο.

Τι είναι ο κωδικός παρακολούθησης - Tracking Number;

Ο κωδικός παρακολούθησης είναι ένας ξεχωριστός αριθμός πακέτου. Χρησιμοποιείται για να εντοπίζει την τοποθεσία των πακέτων στα κέντρα διαλογής, μετά την πραγματοποίηση της αποστολής από τον πωλητή. Η υπηρεσία μας σου επιτρέπει να παρακολουθείς την πορεία της παραγγελίας σου αυτόματα με τον αριθμό παρακολούθησης που έχεις λάβει από τον πωλητή.

Πώς θα μάθεις πού βρίσκεται η παραγγελία σου;

Ανυπομονείς να λάβεις την παραγγελία σου; Δε γνωρίζεις πού βρίσκεται η αποστολή και πότε θα παραδοθεί; Αν η αγορά σου έγινε μέσα στη πλατφόρμα του Zipy, θα βρεις όλες τις πληροφορίες στην Υπηρεσία μας 'Παρακολούθηση παραγγελιών'. Αν το πακέτο σου προέρχεται από άσχετο με το Zipy προμηθευτή, θα πρέπει να γνωρίζεις τον κωδικό παρακολούθησης της παραγγελίας σου. Πληκτρολόγησε τον στο πεδίο 'Παρακολούθηση παραγγελίας' στο επάνω μέρος της σελίδας. Εάν έχεις πολλά πακέτα, μπορείς να εισάγεις όλους τους κωδικούς παρακολούθησης μαζί και να πατήσεις 'Αναζήτηση'. Είναι πολύ βολικό αν έχεις πακέτα από διαφορετικές χώρες, διαφορετικά καταστήματα και διαφορετικούς πωλητές. Η υπηρεσία μας παρακολουθεί μεγάλο αριθμό ταχυδρομικών αποστολών στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Παρακολούθηση πακέτων με τον αριθμό παρακολούθησης - Tracking Number

Η υπηρεσία παρακολούθησης παραγγελιών στο Zipy εντοπίζει πακέτα που έχουν αποσταλεί από τις περισσότερες χώρες όπως Η.Π.Α, Κίνα, Ρωσία, Ευρώπη, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη κ.ά. Η υπηρεσία είναι συμβατή με τους περισσότερους αριθμούς παρακολούθησης ακόμη και αν η αγορά δεν έγινε από τη σελίδα μας!

Μόλις εισάγεις τον αριθμό παρακολούθησης στο πεδίο "Παρακολούθηση αποστολής", μπορείς να δεις τις πληροφορίες σχετικά με την τελευταία θέση του αντικειμένου. Χάρη στην υπηρεσία μας, θα μπορείς δεις το αντικείμενο καθ 'όλη τη διαδρομή του. Φυσικά και ακόμη και αν η αποστολή είναι στο εξωτερικό. Όλα αυτά απλά και εύκολα μέσω του Zipy.

Παρακολούθηση παραγγελιών

Η σελίδα μας διαθέτει επίσης μια πλήρη λίστα με τους ταχυδρομικούς κώδικες , η οποία σου επιτρέπει να βρεις γρήγορα τον ταχυδρομικό σου κώδικα, όποτε και αν τον χρειάζεσαι για αποστολή της παραγγελίας σου.

Η υπηρεσία μας θα εντοπίζει τη διαδρομή της παραγγελίας σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Επί του παρόντος, πραγματοποιούνται περισσότερες από 100.000 αναζητήσεις όπου ελέγχονται παραγγελίες που αποστέλλονται στα Κυπριακά Ταχυδρομεία. Σου υπενθυμίζουμε ότι έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις την κατάσταση της αποστολής σου στα Κυπριακά ταχυδρομεία από την υπηρεσία μας "παρακολούθηση παραγγελιών". Για να το κάνεις αυτό πρέπει να εισάγεις τον αριθμό παρακολούθησης στο πεδίο αναζήτησης στην αρχή της σελίδας.