Η παγκόσμια ημέρα των Singles για το 2019 στο AliExpress

11.11

Σε καλούμε να λάβεις μέρος μαζί μας στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς για ψώνια!

Incorrect email

Έχεις εγγραφεί!Απίθανες προσφορές θα σου αποστέλλονται σε αυτό το email

Η πλατφόρμα αγορών Zipy προσφέρει όλα τα προϊόντα από το AliExpress και άλλες πλατφόρμες διαδικτυακών αγορών, στα ελληνικά και όλα σε ένα μέρος. Χρησιμοποιώντας την ασφαλή ιστοσελίδα μπορείς να παραγγείλεις προϊόντα που δεν αποστέλλονται απευθείας στην Ελλάδα, να πληρώσεις με την τοπική σου κάρτα, πιστωτική ή χρεωστική, να λάβεις τοπική υποστήριξη στα ελληνικά, χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιήσεις εγγραφή, την Κινέζικη μέρα των ελεύθερων.

Πώς γεννήθηκε η Κινέζικη γιορτή;

Η κινέζικη μέρα των ελεύθερων γίνεται κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου, μια κινέζικη γιορτή που αναπτύχθηκε στη δεκαετία του '90, του περασμένου αιώνα. Τα τελευταία χρόνια, η κινέζικη ημέρα των ελεύθερων έχει γίνει μια γιορτή διαδικτυακών αγορών. Κάθε χρόνο, οι πλατφόρμες αγορών σπάζουν ρεκόρ, και πολλοί Έλληνες συμμετέχουν στη γιορτή και απολαμβάνουν ιδιαίτερα αξιόλογες προσφορές και εκπτώσεις.

Αν θέλεις κι εσύ να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες και να απολαύσεις πληθώρα προιόντων σε τιμές ευκαιρίας μπορείς να αγοράσεις smartphones, gadgets, κάμερες ρουχισμό, είδη περιποίησης και πολλά άλλα από τη σελίδα μας!Η πλατφόρμα Zipy σου προσφέρει όλα τα προιόντα που πωλούνται στις κορυφαίες σελίδες διαδικτυακών αγορών eBay, Amazon και Aliexpress, σε μια σελίδα και μπορείς να παραγγείλεις προιόντα που δε μπορούν να αγοραστούν απευθείας λόγω περιορισμών στην αποστολή κτλ. Τι περιμένεις λοιπόν; Μπες τώρα στη σελίδα και άρχισε να αγοράζεις τα πιο υπέροχα προιόντα που πωλούνται σε απίστετυτες τιμές για την κινέζικη Ημέρα των Ελεύθερων!

Όπως έχουμε αναφέρει, η κινέζικη μέρα των ελεύθερων, είναι μια γιορτή που πραγματοποιείται στην Κίνα, κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου. Όλο αυτό ξεκίνησε από διάφορα πανεπιστήμια στην Κίνα, όταν νεαροί φοιτητές ήθελαν να γιορτάσουν τη μέρα ως ελεύθεροι, σε πάρτυ και άλλες εκδηλώσεις. Πολλοί Κινέζοι που ήταν παντρεμένοι γιόρταζαν επίσης αυτή την περίσταση αγοράζοντας δώρα για αυτούς ή άλλους. Σιγά σιγά η κινέζικη μέρα των ελεύθερων έχει γίνει μια τεράστια και συναρπαστική γιορτή αγορών. Στην πραγματικότητα, άνθρωποι από όλο τον κόσμο λαμβάνουν μέρος στη διαδικτυακή γιορτή αγορών, συμπεριλαμβανομένων και Ελλήνων, ελεύθερων, παντρεμένων, νέων και ηλικιωμένων.

Αξίζει να γνωρίζεται ότι η Κίνα έχει πολύ περισσότερους άντρες παρά γυναίκες, οπότε είναι δύσκολο για πολλούς να βρουν ταίρι. Η παράδοση της γιορτής αυτής λέει πως όποιος γιορτάζει την 11η Νοεμβρίου θα βρει ταίρι εντός ενός μήνα, μέχρι τις 11.12. Ο αριθμός 1 υποδηλώνει μοναξιά, και αυτός είναι ο λόγος που η γιορτή γιορτάζεται στις 11 Νοεμβρίου. Η πιο συναρπαστική και όμορφη γιορτή αγορών

Όπως έχουμε αναφέρει, η κινέζικη γιορτή των ελεύθερων γιορτάζεται μια φορά το χρόνο για 24 ώρες μόνο. Παρά το μικρό χρονικό διάστημα, οι Κινέζοι εκμεταλλεύονται τη μέρα αυτή για να πραγματοποιήσουν πάρτυ, γάμους κτλ και φυσικά για διαδικτυακές αγορές. Εφόσον οι διαδυκτιακές σελίδες γιορτάζουν τη μέρα αυτή, έχουν ξεκινήσει να χρησιμοποιούν την ευκαιρία για να αδειάζουν τα ράφια τους χρησιμοποιώντας ειδικές προσφορές.

Σε μικρό χρονικό διάστημα, η μέρα αυτή έγινε μια παγκόσμια γιορτή αγορών. Η παράδοση έχει υιοθετηθεί σε όλο τον κόσμο, ακόμα και στην Ελλάδα. Τη μέρα αυτή, στο eBay, μπορείς να αγοράσεις όλα τα προιόντα της σελίδας σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Σε όλες τις κατηγορίες προιόντων υπάρχουν εκπτώσεις και πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία.

Πολλοί Κινέζοι επικεντρώνονται στις πωλήσεις προιόντων όπως ρούχα, μικροσυσκευές, ηλεκτρονικά, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προιόντα επικοινωνίας, τεχνολογίας κ.ά. Ως εκ τούτου, αξίζει να αναζητήσετε τις πιο ελκυστικές προσφορές δημοφιλών προϊόντων όπως smartphones σε τεράστιες εκπτώσεις, φωτογραφικές μηχανές, ασύρματα ηχεία, ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες, 3D εκτυπωτές, κάρτες μνήμης κ.ο.κ.